Кошик
1653 відгуків
Післяплата тільки при замовленні від 200 грн.Всі товари
+380 (93) 550-11-83
+380 (96) 064-12-91
+380 (93) 799-38-37
вул. Фабрична, 2514, Одеса, Україна
ТехМагніт
Кошик

Електрична печі, мікрохвильові печі, СВЧ-печі, хлібопічки, фритюрниці

Режими роботи електричних печей

Електричні печі з грилем. Об'єкт, який нагрівається і надає тим самим можливість створити страву з хрусткою рум'яною скоринкою і неповторним смаком (в тому числі, стейки, запіканки, запечені м'ясо, птицю, овочі, біфштекси). Але тоді з покриється скоринкою тільки одна сторона.
Електричні печі з рожном. Використовують для приготування великих шматків м'яса, птиці або риби. При наявності вбудованого крутного елемента - страва хрусткою скоринкою покривається з усіх боків рівномірно. Вертел обов'язковий для приготування шашлику та іншої їжі.
Розморожування. Існує два режими розморожування (звичайна і глибока). Ця функція допоможе господині швидко приготувати страву з продукту раніше замороженого.
Електрична піч з функцією випічки. У цьому режимі встановлений середній рівень вологості, отриманий при змішуванні гарячого повітря і пором, призначений для гасіння м'яса, випічки хліба або виробів з дріжджового тіста.
Електрична піч з функцією запікання. Використовується підігріву страв і випічки тістечок і виробів з листкового тіста.
Пароварка. Функція подачі пари, яка підходить для приготування не тільки м'яса і овочів, а і випічки.
Хлібопічка. Випікання хліба з допомогою парової обробки початку приготування і освітою хрусткої скоринки в його кінці.

Якими бувають мікрохвильові печі
Мікрохвильові печі випускаються в самих різноманітних комплектаціях. Вони володіють різними технічними і характеристиками потужності, різними режимами роботи і наборами опціональних функцій. Для зручності користувачів була розроблена універсальна класифікація даної електротехніки, заснована на їх конструкційні особливості:

  • СВЧ-соло. Вважається традиційною мікрохвильовкою, що працює за стандартним принципом. Багато популярні бренди роблять наголос саме на таку класику, намагаючись максимально вдосконалити її модельний ряд. Для приготування їжі використовуються виключно НВЧ-хвилі. Моделі, які належать до такого виду, відрізняються різною потужністю хвиль. Чим вона вища – тим швидше продукти доведутся до готовності.
  • СВЧ с грилем, является более функциональной техникой, нежели многие другие устройства подобного предназначения. С помощью встроенной опции гриля можно готовить рыбу, овощи, мясо. В результате получаются отменно прожаренные блюда с золотистой хрустящей корочкой. При том, СВЧ-волны активно проникают внутрь продукта и благоприятно влияют на его вкусовые особенности. Полезные качества продуктов полностью сохраняются, а их сочность не нарушается.
  • СВЧ с конвекцией, является оптимальным устройством для выпекания продуктов, в том числе мучных изделий. Она отменно справляется с приготовлением мяса, запекая его до золотистой корочки. В таких микроволновках встроен специальный вентилятор, который загоняет внутрь печи воздух, который был нагрет до заданной температуры. При этом, данный режим сочетается с традиционным волновым. Продукты нагреваются равномерно и тщательно.
  • СВЧ вбудовувані, стануть хорошим вибором для установки на кухні з обмеженим простором. Вони допомагають заощадити досить багато вільного місця. Така техніка випускається в різних комплектаціях, наприклад, з грилем і конвекцією. Виробники випускають їх у різноманітних оформленнях, які зможуть оптимально поєднуватися із загальним стилем інтер'єру. 

 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner