Кошик
1651 відгук
Післяплата тільки при замовленні від 200 грн.Всі товари
+380 (93) 550-11-83
+380 (96) 064-12-91
+380 (93) 799-38-37
вул. Фабрична, 2514, Одеса, Україна
ТехМагніт
Кошик

Сковороди та сотейники

Основна приналежність на кухні – це сковороди, що призначаються для смаження та розігріву їжі. Часто вони мають круглу форму, але в залежності від призначення бувають квадратними, з однією ручкою або двома. Виробники пропонують покупцям величезний вибір продукції і тим самим складають здорову конкуренцію. На ринку знайдеться продукція і з чавуну, і з нержавіючої сталі або звичайної сталі. Сучасні моделі покриваються додатково емаллю, алюмінієм, керамікою або іншими матеріалами для захисту продуктів та безпеки самого виробу.

Різновиди сковорідок
У домашніх умовах найчастіше помічаються вироби універсального типу. На них можна підсмажити інгредієнти, і підігріти, приготувати різноманітні страви. Такі моделі мають різний діаметр та висоту стінок по краях. Тонкі або товсті варіанти виготовляються з різних матеріалів. Популярністю серед споживачів користуються такі моделі:

  • Алюмінієві;
  • Сталеві;
  • Чавунні;
  • З керамічним покриттям.

Кожен з цих варіантів відрізняється не тільки зовнішнім виглядом, але і відчутною вагою. Вибираються вироби залежно від переваг покупця та прийнятих правил у його сім'ї. За діаметром стандартною вважається модель 28 см. На ній буде зручно і млинці посмажити, і приготувати рагу. Для домашнього використання вибір виробу не настільки пильний, як для професійного застосування. Шеф-кухарям важливо, щоб сковорода була зручною, легкою, а також безліч інших нюансів. Професійна продукція часто купується у певних та спеціалізованих магазинах.

До основних різновидів продукції, відомої та використовуваної не тільки професіоналами, належать такі типи:

Подвійні сковороди. Це універсальний варіант виробу, що виконує одразу два завдання – смаження млинців та гриль. Її легко відрізнити від інших моделей, тому що обидві сковороди скріплені одна з одною і працюю не роз'єднуючись.
Сковороди для млинців та оладок. Мабуть, найпопулярніший і відомий тип, оскільки таку тонку і невелику сковороду дізнається будь-яка людина. Її особливості та основні характеристики полягають у невеликих розмірах, компактності, низьких краях та легкості, що зручно при перевороті млинців.
Порційні сковороди. На відміну від інших типів, цю річ можна ставити прямо на обідній стіл і презентувати страви відразу в печі. Прям у ній можна готувати страви у піч або тримати над відкритим вогнем. Така презентація дозволить і довше утримувати тепло страви і гарно піднести страву.
Традиційні сковороди. Це той універсальний вид виробу, що є в будинку кожної господині.
Сковороди гриль. Її також можна з легкістю визначити та виділити серед великого асортименту продукції. Особливість у ребристій поверхні, що залишає привабливі та апетитні сліди на м'ясних виробах. Така структура допомагає максимально втілити та повторити смаження продуктів на мангалі. У комплект до такої продукції можуть входити грати.
Сковороди WOK. Така модель має хороші антипригарні поверхні та призначається для приготування екзотичних страв. Її відмінна риса полягає у високих бортах та двох ручках. Вона часто йде в комплекті з кришкою, ґратами.
Сотейники. Подібний варіант підходить для приготування соусів, напівфабрикатів або гасіння інгредієнтів. Впізнається вона по не опуклому днищу та рівним стінкам.
Ківш за потреби може замінити і каструлю, і сотейник. Він добре підійде для підігріву супів, приготування соусів, підливи, каш, відварювання овочів та картоплі, невеликих порцій гарнірів. Також у ньому зручно змішувати інгредієнти або підігрівати готову страву. У ковші з безпечним антипригарним покриттям зручно готувати невеликі порції "на один раз", що неодмінно сподобається тим, у кого є маленькі діти.
Млинці сковороди знайомі всім - вони мають круглу форму, невеликі по висоті стінки та плоске дно.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner