Кошик
1653 відгуків
Післяплата тільки при замовленні від 200 грн.Всі товари
+380 (93) 550-11-83
+380 (96) 064-12-91
+380 (93) 799-38-37
вул. Фабрична, 2514, Одеса, Україна
ТехМагніт
Кошик

Ножі

Навіть якщо Ваша кухня укомплектована всією необхідною «розумною технікою», без самого звичайного кухонного ножа Вам не обійтися. Кухонні ножі – одні з головних помічників. Вся підготовча робота по приготуванню страв проходить саме з їх допомогою.

Ножі різної довжини і конфигурацииТак скільки ж ножів повинно бути на кухні? Базовий набір, яким ми радимо укомплектувати Вашу кухню, складається з шести штук.

  1. Ніж шеф-кухаря Так званий ніж шеф-кухаря – самий універсальний кухонний ніж. Він має звичайне рівне лезо шириною від 2 до 4 см і довжиною від 20 до 30 див.
  2. Ніж для нарізки овочів Ніж шеф кухаря використовується для оброблення м'яса та риби, подрібнення і нарізки овочів.
  3. Ніж для хліба, пирогів, фруктів Ніж для хліба відрізняється від інших ножів довгим зубчастим (хвилястим) лезом. Ніж для хліба дає можливість нарізати тонкі скибочки так, щоб вони не кришилися і не ламалися, також його можна використовувати для чищення і нарізки фруктів, наприклад, ананаса.
  4. «Кухонне тріо» Існує таке поняття «кухонне тріо» – це універсальні ножі різної довжини, від 11 до 30 см, що дозволяє використовувати їх практично для всіх видів кухонних робіт: оброблення м'яса, нарізки бакалійних продуктів, нарізки та подрібнення овочів та багато чого іншого.
  5. ТесакТесак – використовується для оброблення м'яса. Один його зовнішній вигляд говорить про багато що, їм можна розрубати невеликі кісточки, порізати курку на порційні шматки і т. д.
  6. Ніж для чищення овочів Ніж для чищення овочів. Звичайно, цей ніж не є першорядним, але дуже полегшує та прискорює роботу з чищення овочів і фруктів. Будь-яка господиня буде рада такому помічникові.

Нарізка овочів керамічним ножем останнім часом на кухнях все частіше можна зустріти керамічні кухонні ножі. Але при покупці таких ножів враховуйте той факт, що керамічні і металеві ножі не є взаємозамінними.

Ножів на кухні мало не буває, як втім і іншого посуду. Бажано мати ще кілька окремих ножів для обробки риби і м'яса, ніж для овочів і фруктів, ніж для ковбаси і сиру, ніж для масла і паштету та ін., але ми зараз описуємо той мінімум, який повинен бути на кухні в кожної господині.

Точилка для ножів І обов'язково не забудьте придбати точило для ножів або електричний верстат для заточування. Адже завжди приємніше працювати з гострими ножами

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner