Кошик
1674 відгуків
Післяплата тільки при замовленні від 200 грн.Всі товари
+380 (93) 550-11-83
+380 (96) 064-12-91
+380 (93) 799-38-37
вул. Фабрична, 2514, Одеса, Україна
ТехМагніт
Кошик
Пакети для вакууматора ECG VS-28300 плівка
влево
  • Пакети для вакууматора ECG VS-28300 плівка, фото 2
  • Пакети для вакууматора ECG VS-28300 плівка, фото 3
  • Пакети для вакууматора ECG VS-28300 плівка, фото 4
  • Пакети для вакууматора ECG VS-28300 плівка, фото 5
  • Пакети для вакууматора ECG VS-28300 плівка, фото 6
  • Пакети для вакууматора ECG VS-28300 плівка, фото 7
  • Пакети для вакууматора ECG VS-28300 плівка, фото 8
  • Пакети для вакууматора ECG VS-28300 плівка, фото 9
  • Пакети для вакууматора ECG VS-28300 плівка, фото 10
вправо

Пакети для вакууматора ECG VS-28300 плівка

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: VS-28300

492 ₴

Показати оптові ціни
+380 (93) 550-11-83
Наталі
  • +380 (96) 064-12-91
    Ірина
  • +380 (93) 799-38-37
    Натали
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Пакети для вакууматора ECG VS-28300 плівка
Пакети для вакууматора ECG VS-28300 плівкаВ наявності
492 ₴
+380 (93) 550-11-83
Наталі
  • +380 (96) 064-12-91
    Ірина
  • +380 (93) 799-38-37
    Натали
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Опис:

Вакуумні гофровані пакети в рулонах Плівка для вакуумного пакувальника 28x300 cm  x 2 штуки

Вакуумний рулон — незамінний помічник у пакованні продуктів

Упаковувати продукти та зберігати їх в умовах вакууму — чудове рішення і з погляду здорового харчування, і з погляду економії в домашньому господарстві. Відкачування повітря з паковання допомагає зберегти зовнішній вигляд і поживну цінність найрізноманітніших продуктів: овочів, зелені, фруктів, ягід, хліба, м'яса, сухої продукції.

Що відбувається, якщо м'якоть плодів поміщається в умови вакууму, тобто не взаємодіє з повітрям? Виключається окиснення корисних фітонутрієнтів під впливом кисню. Це особливо помітно за продуктами, зовнішній вигляд яких змінюється внаслідок окиснення. Наприклад, скибочки, що полежили на повітрі, яблук потемніють буквально за кілька хвилин через окиснення поліфенолів, що містяться в них. Це корисні сполуки, що належать до групи антиоксидантів і несуть величезну користь нашому здоров'ю. Однак те, як швидко злітається ця користь відразу після нарізання яблук, помітно неозброєним оком.

Якщо ж відразу помістити часточки яблука у вакуумне паковання, окиснення й потемніння м'якоті буде припинене. Таке паковання можна буде розкрити через великий час і насолодитися свіжим, ніби щойно нарізаним яблуком. Крім того, вакуумне паковання запобігає обвітрюванню й утворенню конденсату. Запах вмісту буде надійно запертий усередині пакета, що особливо важливо для таких продуктів, як нарізаний ліпчастий лук і ароматні трави.

Робіть вакуум-пакети відповідного розміру

Більшість вакуумних пакувальників комплектується готовими пакетами, проте це не завжди зручно під час домашньої вакуумації продуктів. Щоб використовувати вакууматор на всі 100% і вирішувати за його допомогою широкий спектр завдань, необхідні різні типи паковання. Готові пакети не завжди однаково добре підходять для продуктів різного обсягу та розміру. Саме тому виробник ECG розробив для свого вакуумного пакувальника універсальне рішення — компактний і надійний рулон, з якого Ви зможете самі виготовляти вакуумні пакети, що оптимально підходять для кожного конкретного випадку. Тепер не доведеться упаковувати кілька скибочок у занадто великий пакет або, навпаки, намагатися помістити занадто великий запас продуктів у пакетик 15х15 см. Ширина рулону становить 28 см довжина рулону сковує 300 см, а можливість вибрати будь-яку довжину гарантує ідеальне паковання всіляких продуктів.

Як використовувати рулон для вакуумації? Дуже просто: прикладіть продукт до розмотаної частини рулону, додайте приблизно 5 сантиметрів на поля та відріжте потрібний фрагмент ножицями. Згодом Ви легко зможете визначати відповідну довжину рулону на око, що забезпечить економне витрачання матеріалу. 

Вакуумація сухих фруктів і овочів

Дегідрація — чудовий спосіб збільшити термін зберігання фруктів і овочів на місяці та навіть роки. Дбайливе сушіння в сучасних дегідаторах зберігає не тільки сам продукт, але й більшість корисних сполук, за які цінуються свіжі фрукти: вітамінів, антиоксидантів, ферментів, мікро- та макроелементів. Однак нерідко в процесі зберігання висушені фрукти й овочі знову набирають вологу з повітря, особливо якщо зберігання відбувається в умовах вологого клімату. Якщо відсоток вмісту вологи перевищить 10–20% (залежно від типу продукту), виникне ризик появи цвілі. Щоб цього не відбувалося й запаси не пробули даремно, необхідно забезпечити правильні умови зберігання сухих продуктів. Важливою умовою їхнього збереження є герметичність ємностей. І, звісно, тут на допомогу може прийти вакууматор. Вакуумування усуне взаємодію сухофруктів та іншої сухофруктів із повітрям, а отже, їм буде невідчуття набрати вологу, навіть якщо вони зберігаються у вологому приміщенні.

У результаті сушіння об'єм, що займається фруктами й овочами, скорочується в кілька разів. Паковання в пакети, виготовлені з вакуумного рулону, гарантує зручне зберігання сухої продукції. Розмістіть компактні плоскі пакети в прохолодному темному місці. Вони займуть набагато менше площі, ніж контейнери, банки та інші ємності, які до того ж не завжди є абсолютно герметичними.

Вакуумування продуктів удома з пакувальником: просто та швидко

Експлуатація вакуумного рулону з вакууматором дуже проста:

  • Відріжте від рулону ділянку потрібної довжини;
  • Помістіть край відрізаного фрагмента в пакувальник,передавши його в обмежувач;
  • Натисніть кнопку Start;
  • Після термічної запайки витягніть «кишеньку», коли індикатор перестане блимати;
  • Покладіть продукти в пакет, рівномірно розподіливши їх по нижній частині та залишивши 4-5 см вільного простору зверху;
  • Помістіть верхню частину пакета в пакувальник, забезпечивши вхід у зону вакуумації;
  • Закріпіть край пакета спеціальним затискачем і натисніть на кнопку Start;
  • Дочекайтеся повного відкачування повітря, злегка притискаючи відкриту частину вакууматора;
  • Відкрийте затискач і перемістіть пакет у місце зберігання.

Переваги бакуумного паковання:

  • Збільшення терміну придатності
  • Зручність заморожування
  • Захист від бруду, пилу, прямого потрапляння сонячних променів і проникнення вологи;
  • Збереження вітамінів, поліпшення властивостей (наприклад, дозрівання овочів і фруктів)
  • Можливість порційного розділення їжі, зберігання овочів у вакуумі в очищенні та порізаному вигляді;
  •  Рентабельність і економічність
  • Захист від підробок
  • Презентабельний зовнішній вигляд, можливість подивитися вміст
  • Захист від виникнення небезпечних і шкідливих бактерій
  • Специфіка: 3D структура плівки
  • Висока міцність
  • Допускається кип'ятіння та використання в Свч цієї плівки
  • Ідеальні для готування за технологією Су-від.
  • Якісна спайка

Для чого можна використовувати:

  • для розігрівання у НВЧ
  • для заморожування продуктів
  • для приготування методом су вид. Можливе багаторазове використання.

Характеристики:

  • Тип: рулони для вакууматора
  • Рифлена поверхня
  • Можливе багаторазове використання.
  • Товщина: 0,18 мм
  • Розміри (ДхВ): 28х300 см
  • Материал: PA22% + PE78%
  • Колір: прозорий
  • Виробник:  ECG 
  • Кількість рулонів у пакованні: 2 штуки

Скільки зберігаються продукти у вакуумному пакованні?

Порівняльна таблиця зберігання продуктів у холодильнику та вакуумі (також у холодильнику):

     Харчові продукти              Місце зберігання  Нормальний термін придатності  Скільки зберігається у вакуумі
Великі шматки м'яса: яловичини, птиці, баранини та свинини           Морозилка        6 місяців       2-3 роки
Фарш: яловичина, м'ясо птиці, баранини та свинини          Морозилка        4 місяці       1 рік
Риба          Морозилка        6 місяців       2 роки
Кава в зернах    Кімнатна температура        4 тижнів       16 місяців
Кава в зернах           Морозилка        6-9 місяців        2-3 роки
Ягоди: полуниця, малина, ожина          Холодильник        1-3 дня         1 тиждень
Ягоди: журавлина, чорниця, лохина         Холодильник        3-6 днів          2 тижні
Сир         Холодильник        1-2 тижні          4-8 місяців
Печиво, крекер        Кімнатна температура            (Регулярне відкривання             упаковки)        1-2 тижні        3-6 тижнів
Борошно, цукор, рис        Кімнатна температура        6 місяців        1-2 роки
Салат-латук        Холодильник       3-6 днів        2 тижні
Орешки         Кімнатна температура       6 місяців       2 роки
Олії без консервантів, як-от соняшникова, ріпакова, кукурудзяна олія       Кімнатна температура      5-6 місяців        1-1.5 року
Вино        Холодильник       1-3 тижні            2-4 місяці

 

Виробник ECG, країна реєстрації бренда Чехія, країна виробництва Китай

Основні атрибути
Країна виробникЧехія
СтанНовий
Основні
ТипПобутової
  • Ціна: 492 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner