Вакууматор Freshpack Pro вакуумний пакувальник G88
- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: G88
451 ₴
Показати оптові ціни- +380 (68) 796-66-15Ирина
- +380 (93) 031-68-97Кристина
Опис:
Вакууматор, вакуумний пакувальник Freshpack Pro
Вакууматор - незамінна річ для тих, хто любить готувати швидко, зберігати довго і безпечно, а їсти смачно і корисно.
Система вакуумного збереження продуктів Eiffel Freshpack PRO - допоможе зберегти вашу їжу свіжою і ароматною довгий час, захистить продукти від обвітрювання, окислення, дії бактерій і грибків.
Можна використовувати для зберігання фруктів, овочів, м'яса, риби, круп і багато чого ще. Якщо після вакуумування продукти скласти в холодильник, то термін зберігання може збільшиться в рази.
Також можна використовувати для дуже швидкого маринування риби і м'яса. Під надлишковим тиском, який створює вакуум, маринад набагато швидше і глибше проникає в пори м'яса, що прискорює процес маринування.
Вакуумування вже готових страв і напоїв.
Закачування у вакуум різних господарських речей. Наприклад паспорта і телефону, яких-небудь документів чи карток, що може стане в нагоді мандрівникам.
Freshpack PRO - це мініатюрний прилад з великою потужністю, здатний викачувати повітря з м'яких продуктів не пошкоджуючи їх структуру і привабливість, так і з твердих!
Виготовлені з тришарового пластику і покриті захисним від ультрафіолетового випромінювання шаром. Завдяки чому не пропускають повітря, вологу і UV випромінювання. Внутрішній шар-харчовий поліетилен, середній шар-поліамід не пропускає повітря, зовнішній шар-ребристий поліетилен, завдяки якому пакет зберігає стабільну форму.
Вакуумні пакети не є одноразовими, їх можна використовувати багато разів. Кількість разів, що їх можна використовувати безпосередньо залежить від дбайливого відношення в процесі експлуатації.
Пристрій самого пакувальника досить просте. Ущільнювальна стрічка всередині утворює герметичну камеру, в якій відкачується повітря, а перед нею знаходиться нагрівальна спіраль, за допомогою якої виконується запаювання пакету.
Кнопка включення і окремий натискний вимикач призначені, відповідно, для автоматичної вакуумної упаковки продуктів в спецпакеты і ручної упаковки без вакууматора в звичайні пакети.
Принцип роботи:
-
Відкриваємо бічні засувки, піднімаємо кришку приладу.
-
Встановлюємо пакет в спеціальний затискач у правій частині пакувальника таким чином, щоб відкритий зріз пакету перебував рівно посередині між ущільнювальними стрічками.
-
Закриваємо кришку, фіксуємо обидві засувки. Натискаємо кнопку включення, загориться червона лампочка. Пакувальник починає відкачувати повітря з пакета. Як тільки лампочка змінить колір на зелений, процес упаковки завершений. Час вакуумации і заварювання шва визначається автоматично.
-
Відкриваємо засувки.
Для чого потрібен вакууматор:
- Тривале зберігання продуктів. Це можуть бути як фрукти/овочі, так і м'ясо, птиця, риба, різні крупи та інше. Якщо після вакуумування продукти скласти в холодильник, то термін їх зберігання може збільшитися в рази. Крім того, при упаковці круп Ви убезпечите себе від харчової молі.
- Оперативне зберігання напівфабрикатів. Ви зможете приготувати заготовки їжі. Наприклад, порізати овочі або фрукти, замаринувати м'ясо і т. п., а потім завакуумировать їх в пакет. За рахунок відсутності повітря всередині пакета, не відбувається розмноження бактерій, що ведуть до псування продуктів, сповільнюються різні хімічні процеси (в тому числі окислення). Навіть через кілька днів продукти будуть виглядати так, ніби Ви їх тільки запакували.
- Приготування страв по техніці "Су Вид", тобто у вакуумі. Цей спосіб приготування дозволяє зберегти всі природні соки страви (в основному роблять м'ясні), а також його рівномірне приготування.
- Дуже швидке маринування риби і м'яса. Під надлишковим тиском, який створює вакуум, маринад набагато швидше і глибше проникає в пори м'яса, що прискорює процес маринування в рази - буквально 10-15 хвилин вакууму і м'ясо можна готувати! Для любителів шашликів вакуумний пакувальник справжня знахідка!
- Закачування у вакуум різних господарських речей. Наприклад, паспорта або телефону, яких-небудь документів чи карток. Особливо може стати у пригоді мандрівникам.
- Вакуумування вже готових страв і напоїв. Якщо у Вас є контейнери зі спеціальними клапанами для відкачування повітря, то Ви можете брати у них з собою їжу, відкачувати повітря і зберігати до настання їх зоряної години. Наприклад, Ви можете взяти з собою обід на роботу на кілька днів вперед і помістити все в холодильник. Вакуум довше збереже свіжість смакові якості їжі, ніж просто зберігання в холодильнику.
Вакуумний пакувальник Freshpack Pro працює в 2 режимах:
- упаковка без вакуумизации
- упаковка з вакуумизацией
Вакуумний пакувальник Freshpack Pro підходить:
- Для тривалого зберігання продуктів (фрукти, овочі, м'ясо, риба, крупи та багато іншого).
- Для оперативного зберігання продуктів (домашні напівфабрикати).
- Для приготування їжі в техніці "Су Вид", тобто у вакуумі.
- Для маринування риби і м'яса.
- Для закачування в вакуум різних господарських речей (паспорт, документи, телефон).
Особливості вакуумного пакувальника Freshpack Pro:
- Компактний вакуумний пакувальник, зручний і недорогий.
- Управляється однією кнопкою.
- Пакувальник може працювати в двох режимах: вакуумизация і упаковка, або тільки упаковка. Процес вакуумної упаковки займає приблизно 15 секунд (точна цифра залежить від об'єму повітря в пакеті) і закінчується автоматично.
Правила пакування:
- Використовуйте тільки спеціальні перфоровані пакети.
- Кладіть пакет максимально рівно.
- Заповнюйте пакет не більше, ніж на 3/4 об'єму.
- Жирну їжу запаковуйте в пакет, попередньо підвернувши його краю, щоб жир не потрапив в насос.
- При упаковці м'яких продуктів (наприклад, полуниці) стежте за процесом – щоб не пошкодити ягоду.
Скільки зберігаються продукти у вакуумній упаковці?
Порівняльна таблиця зберігання продуктів в холодильнику і у вакуумі (також в холодильнику):
Продукти харчування | Місце зберігання | Нормальний термін придатності | Скільки зберігається у вакуумі |
Великі шматки м'яса: яловичини, птиці, баранини і свинини | Морозилка | 6 місяців | 2-3 року |
Фарш: яловичина, м'ясо птиці, баранини і свинини | Морозилка | 4 місяці | 1 рік |
Риба | Морозилка | 6 місяців | 2 роки |
Кава в зернах | Кімнатна температура | 4 тижнів | 16 місяців |
Кава в зернах | Морозилка | 6-9 місяців | 2-3 року |
Ягоди: суниця, малина, ожина | Холодильник | 1-3 дні | 1 тиждень |
Ягоди: журавлина, чорниця, лохина | Холодильник | 3-6 днів | 2 тижні |
Сир | Холодильник | 1-2 тижні | 4-8 місяців |
Печиво, крекер | Кімнатна температура (регулярне відкривання упаковки) | 1-2 тижні | 3-6 тижнів |
Борошно, цукор, рис | Кімнатна температура | 6 місяців | 1-2 роки |
Салат-латук | Холодильник | 3-6 днів | 2 тижні |
Горішки | Кімнатна температура | 6 місяців | 2 роки |
Масла без консервантів, такі як соняшникова, рапсова, кукурудзяна олія | Кімнатна температура | 5-6 місяців | 1-1.5 роки |
Вино | Холодильник | 1-3 тижні | 2-4 місяці |
Характеристики:
- Роздільні функції: вакуумизация і упаковка, або тільки упаковка;
- Автоматична зупинка вакуумизации;
- Максимальний тиск всередині упаковки - 430 mmHg;
- Матеріал: пластик;
- Розмір пакувальника: 360х54х50мм;
- Вага: 0,6 кг;
- Споживання: 100 Вт (середнє);
- Харчування: 220В;
- Довжина шнура 1.4 М
- Максимальна ширина пакету: 295 мм;
- Розмір: 36 x 54 x 50 см
Комплектація:
- Вакуумний пакувальник 1 шт
- Вакуумні пакети 25 х 20 см - 10 шт
- Інструкція англійською мовою.
Основні | |
---|---|
Виробник | FreePack |
Тип | Побутової |
Додаткові характеристики | |
Матеріал корпусу | Пластик |
Споживана потужність (Вт) | 100 |
Живлення | 220 В |
- Ціна: 451 ₴